Nosko Izotóniás tengervizes orrspray 30ml
search
  • Nosko Izotóniás tengervizes orrspray 30ml

Nosko Izotóniás tengervizes orrspray 30ml

1290 Ft
Az ár tartalmazza az áfát
Mennyiség
Nincs készleten!

Izotóniás tengervíz szórófejes tartályban, mely az orrüregben található váladékok és lerakódások eltávolítására alkalmazható. 3 hónapos és idősebb csecsemők számára.

Nosko Baby – Izotóniás tengervíz
Tartósítószer-mentes, nyomelemekben gazdag orrhigiénés termék szórófejes tartályban, amellyel az oldat az orrüreg fizikai tisztítása céljából a nyálkahártya teljes felületére, egyenletesen permetezhető. A termék nedvesen tartja az orr nyálkahártyáját, és megakadályozza a mikroorganizmusok és (szilárd részecskékből álló) szennyeződések nyálkahártyába jutását. A helyi tünetek enyhítése révén könnyíti a légzést, különösen csecsemők és kisgyermekek esetében.

Alkalmazás:
A termék napi szinten alkalmazható 3 hónapos és idősebb csecsemőknél, illetve gyermekeknél és felnőtteknél. Mindkét orrnyílásba 1–3 fújás, naponta 1–2 alkalommal. Orvosi javallatra ettől eltérő adagolás is alkalmazható.

Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

Nosko
6421000000137
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.