Lansinoh Anyatejgyűjtő és szilikon mellszívó
search
  • Lansinoh Anyatejgyűjtő és szilikon mellszívó
  • Lansinoh Anyatejgyűjtő és szilikon mellszívó
  • Lansinoh Anyatejgyűjtő és szilikon mellszívó
  • Lansinoh Anyatejgyűjtő és szilikon mellszívó

Lansinoh Anyatejgyűjtő és szilikon mellszívó

6990 Ft
Az ár tartalmazza az áfát
Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

A termék tulajdonságai:

  • Mentsd meg az anyatej minden cseppjét a Lansinoh anyatejgyűjtő segítségével.
  • Szoptatás és fejés közben a másik mellből csöpögő anyatej maradéktalan felfogására szolgál.
  • Egyszerűen használhatod szilikon mellszívóként is.
  • Otthonodban, de azon kívül is diszkréten használhatod. Nincs szükség összeszerelésre, elemekre vagy hálózati csatlakozóra.
  • Környezetbarát, BPA és BPS mentes, 100% szilikon, mosogatógépben tisztítható. Kifőzéssel vagy gőzzel is sterilizálható.

Leírás:

Gyakran előfordul, hogy szoptatás vagy fejés közben a másik mellből csöpög, folyik a tej, ez bizony óriási veszteség. A Lansinoh anyatejgyűjtőt arra tervezték, hogy az anyatej minden cseppjét össze tudd vele gyűjteni, hogy később kisbabádnak adhasd.

A könnyű, hordozható és egyszerűen használható kialakításnak köszönhetően beleteheted a válltáskádba vagy a pelenkázó táskába, amikor elmész otthonról.
Az anyatejgyűjtő és szilikon mellszívó egyszerűen illeszkedik a melledre, természetes vákuumot képezve, így nincs szükség a kezedre.

A Lansinoh anyatejgyűjtő minden mellmérethez használható, széles nyakának, puha anyagának és egyszerű szívási technikájának köszönhetően. A nyakpánt különösen biztonságossá teszi az anyatejgyűjtő használatát, segítségével biztos lehetsz benne, hogy az anyatejgyűjtő akkor sem borul ki, ha esetleg megmozdul, vagy kisbabád megüti, megrúgja. A kincset érő anyatej biztonságban lesz.

Az anyatejgyűjtő tetejét rátéve megakadályozhatod, hogy szennyeződés kerüljön bele, de akár bele is állíthatod a terméket. További lehetőségként az anyatejgyűjtőt sima felületre könnyedén rögzítheted a szilikon aljnak köszönhetően, mely könnyen feltapad, így nincs több kiömlött tej.

Az anyatej termelődése természetes folyamat a kisbabák táplálásához. A termelődő anyatejben lévő zsír mennyisége fokozatosan változik a szoptatás alatt. Javasoljuk, hogy a Lansinoh anyatejgyűjtőben összegyűjtött tejet keverd össze a többi lefejt tejjel, hogy biztosítsd kisbabád számára a legelőnyösebb táplálékot.

Ha problémáid vannak a tejleadás beindításával, próbáld ki a Lansinoh theragyöngy mellpárnát, mely segíti a tejelválasztás megindítását és gyorsítja a tejleadást.

Szilikon mellszívóként is egyszerűen használható az alábbiakra:

  • Stimulálja a tejleadó reflex beindítását, fenntartását és az anyatej ürülését, amivel fokozhatja a tej mennyiségét.
  • Enyhíti a tejbelövellés, túltelítődés feszülését, a mellbimbót és a bimbóudvart fellazítja, amivel csökkentheti a mellgyulladás előfordulását.

Előnye:

  • Egyszerűen, vákuummal illeszkedik, így mindkét kezed szabadon marad.
  • Hangtalanul, erőkifejtés nélkül működik, időtakarékos.
  • Nincs szükség összeszerelésre, elemekre, hálózatra, de melltartóbetétre sem.
  • Utazáskor különösen ajánlott.

 

Anyatejgyűjtőként vagy szilikon mellszívóként használva egyaránt figyelni kell arra, hogy felhelyezéskor a mellbimbó pontosan a tölcsér közepében legyen, úgy, hogy sehol se érjen a termékhez.

A palack összenyomásával tudod szabályozni a vákuumot. Minél jobban összenyomod a palackot annál erősebb lesz a vákuum! Kisebb vákuumra van szükség, ha anyatejgyűjtőként használod. Mellszívóként nagyobb vákuumot úgy képezhetsz, hogy teljesen kifordítod a tölcsérrészt, majd a szükséges mértékben összenyomva az eszköz testét így helyezed fel a melledre. Ezután vissza kell hajtanod a melledre a tölcsérrészt. Ezzel a felhelyezési módszerrel könnyen tudod elérni azt is, hogy a bimbó biztosan a tölcsér közepére kerüljön.

Nem igényel pumpálást, mert folyamatosan, fájdalom nélkül fenntartja a vákuumot.

Újra felhelyezés előtt mindig át kell önteni a tejet anyatejes zacskóba vagy palackba.

Szilikon alja sima felületre könnyen rátapad, ezért nem borul fel.

Hűtőszekrénybe rátett tetővel tárolhatod benne a tejet.

Segíthet kiemelni a lapos vagy befele fordult mellbimbót is.

Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

Lansinoh
5060420233025
1 Elem
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.