• -3224 Ft
Canpol Easy&Natural elektromos orrszívó
search
  • Canpol Easy&Natural elektromos orrszívó
  • Canpol Easy&Natural elektromos orrszívó
  • Canpol Easy&Natural elektromos orrszívó
  • Canpol Easy&Natural elektromos orrszívó
  • Canpol Easy&Natural elektromos orrszívó
  • Canpol Easy&Natural elektromos orrszívó
  • Canpol Easy&Natural elektromos orrszívó

Canpol Easy&Natural elektromos orrszívó

21490 Ft
18267 Ft 3224 Ft megtakarítás
Az ár tartalmazza az áfát
Mennyiség

Canpol babák EasyNatural elektromos orrszívó

A Canpol babies EasyNatural elektromos orrszívó másodpercek alatt megtisztítja a baba orrát, és lehetővé teszi számára, hogy szabadon lélegezzen.

A feltöltött Canpol babies EasyNatural elektromos elszívó vezeték nélkül is használható - nincs szükség porszívóra, így biztonságosabb a baba számára. Az akkumulátor töltése USB-kábellel történik, így extra lemerülés elleni védelemként power bankon keresztül is töltheted, ha távol vagy otthonról. A néma üzemmód lehetővé teszi a készülék használatát a gyermek alvása közben is.

A készlet 2 db cserélhető, a baba életkorához és igényeihez igazodó szilikon hegyet tartalmaz - egy keskeny, kisgyermekes vagy folyékony váladékos, szélesebb pedig nagyobb lyukak, vagy vastag váladék esetén használható.

A puha és biztonságos szilikon, amelyből a hegyek készülnek, védi az orrnyálkahártyát, megakadályozva annak károsodását a gyermek hirtelen mozdulatai során.

Az aspirátor könnyen tisztán tartható - a váladéktartály eltávolítható és kimosható, a szilikonvégek pedig sterilizálhatók. A készlet tartalmaz egy speciális kefét is a tubulusok alapos tisztításához. A Canpol babies EasyNatural elektromos orrszívó ideális az orrváladék gyors, hatékony és higiénikus eltávolítására. A Canpol babies EasyNatural elektromos orrszívót életük első pillanataitól ajánljuk gyerekeknek.

 

"kép"

Gyermekbarát és praktikus a szülők számára – megkönnyíti a megfázott gyermek gondozását.

"kép"

Gyorsan és hatékonyan távolítja el a nyálkát a baba orráról.

"kép"

Csendes üzemmód - lehetővé teszi a készülék használatát akkor is, amikor a gyermek alszik.

"kép"

 3 fokozatú szívóerő - alacsony, közepes és magas, így a váladék sűrűségéhez igazítható.

"kép"

 2 cserélhető hegy – hosszabb és rövidebb, hogy jobban illeszkedjen az aspirátor a gyermek orrához.

"kép"

 Puha szilikon - orrhegyek, biztonságos és rugalmas szilikonból készültek, nem irritálják az érzékeny nyálkahártyát.

 

 "kép"

Higiénikus - könnyen tisztítható elemek.

"kép"

 Kényelmes vezeték nélküli töltés és használat – töltés USB-kábellel vagy powerbankkal.

"kép"

 Biztonságos a gyermekek számára az élet első pillanataitól kezdve.

 

További információ:

Minden használat után mossa le a fej minden részét enyhe mosószeres meleg vízben, majd öblítse le és alaposan szárítsa meg. A jobb eredmény érdekében használja a mellékelt ecsetet. A szilikon elemeket gőzölheti.

Figyelem! Minden használat után szerelje szét a fej minden részét és tisztítsa meg. A készülék teste nem vízálló. Soha ne merítse vízbe. Törölje le ronggyal.

 

Hogyan kell használni?

Használat előtt győződjön meg arról, hogy a fej és az egész elszívó megfelelően össze van szerelve. Ha használat közben bármilyen meghibásodás lép fel, azonnal kapcsolja ki a készüléket. Kérjük, az első használat előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót.

Fontos! Tartsa távol gyermekektől. Ne használja és ne tárolja hőforrások, forró felületek, magas páratartalmú vagy poros helyek közelében. Rendszeresen ellenőrizze a készüléket és tartozékait. Kerülje a hosszú távú használatát. Minden használat előtt ellenőrizze, hogy a készülék nem sérült-e. Soha ne helyezze az aspirátort túlságosan az orrba.

Figyelem! Válasszon három teljesítményszint közül a szívás bekapcsoló gomb megnyomásával. Ellenőrizze a szívóerő szintjét a kijelzőn: alacsony - 1 fény, közepes - 2 fény, magas - 3 fény. Állítsa be a szívóerőt igényeinek megfelelően.

A készülék használata közben fektesse a babát a hátára, vagy próbálja megfogni a fejét. Ne helyezze az aspirátort túlságosan az orrba. Soha ne használja fül, száj vagy szem tisztítására.

Fontos! A fenti termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

5901691866478
16 Elemek
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.