• -854 Ft
Canpol Fa és szilikon rágóka - Hajókormány
search
  • Canpol Fa és szilikon rágóka - Hajókormány

Canpol Fa és szilikon rágóka - Hajókormány

5690 Ft
4837 Ft 854 Ft megtakarítás
Az ár tartalmazza az áfát
Mennyiség

A fából és szilikonból készült fogazó tökéletes megoldás fogzó babák számára. Természetes bükkfából és biztonságos szilikonból készült. A különböző keménységű és textúrájú anyagok kombinációja megkönnyebbülést hoz a fogzó kisgyermek számára az irritált íny harapása és masszírozása közben. 

A foghúzó könnyű és kézreálló, így könnyen megfogható és kényelmesen a szájba helyezhető. Nagyon praktikus és vonzó a gyerekek számára – támogatja az új készségek fejlesztését, mint például a tárgyak megfogásának, manipulálásának vagy a szem-kéz koordináció megtanulását.
A babáknak szánt Canpol babies STER fa és szilikon fogazó biztonságos szilikonból és kiváló minőségű natúr bükkfából készült, mely a gondos megmunkálásnak köszönhetően nagyon kellemes tapintású - nincs szilánk, sorja vagy műlakk simaság.

A könnyű, praktikus és színes fa-szilikon fogazó babáknak Canpol babies STER enyhülést hoz a viszkető ínyen, az érdekes forma pedig azt, hogy a baba nem akarja elengedni. A Canpol fa-szilikon fogazó babáknak STER ellenáll az eséseknek és ütéseknek.

Gyermekeknek 3 hónapos kortól ajánlott a Canpol babies STER fa-szilikon fogazó, amely a baba ínyét masszírozza.

5901691870123
7 Elemek
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.