Lovi BuddyBear Tejtároló zacskók 200 ml (25 db)
search
  • Lovi BuddyBear Tejtároló zacskók 200 ml (25 db)
  • Lovi BuddyBear Tejtároló zacskók 200 ml (25 db)

Lovi BuddyBear Tejtároló zacskók 200 ml (25 db)

4490 Ft
Az ár tartalmazza az áfát
Mennyiség

A tejtároló zacskók kiváló védelmet nyújtanak a legértékesebb dolgok - a lefejt anyatej számára. Biztosítja a tej biztonságos és higiénikus tárolását hosszú ideig. A szoros, kettes zár tökéletes otthoni használatra de akár utazásokra is. A zacskó speciálisan formázott, ezért könnyedén átönthető a tej a cumisüvegbe. Ezentúl a tej tárolása sokkal egyszerűbb lesz.

A LOVI márka innovatív termékek fejlesztésével foglalkozik, melyek segítséget nyújtanak a szoptató kismamáknak. A LOVI védi a laktációt és a kisgyermek aktív fejlődését. A kismamáknak nagyon fontos a szoptatás, ezért a tejtároló zacskók nagy segítséget jelenthetnek számukra, mivel képesek fenntartani a tej minőségét és hosszantartó tárolását. A tejtároló zacskók használata kényelmes és biztonságos. Az anyukák olyan termékek után kutatnak, amelyek praktikusak otthon és utazások során is, ezért fontos számukra, hogy a tejtároló zacskók szoros tömítőrendszerrel legyenek kialakítva, hogy a tej ne follyon ki.

Formázott zacskó 
lehetővé teszi a tej kényelmes átöntését a zacskóból a cumisüvegbe

"12_208_detail4.jpg"

Szoros zár
dupla simítózár, amely megakadályozza a tej kiömlését

"12_208_detail5.jpg"

Steril zacskó
alkalmas az azonnali használatra

"12_208_detail6.jpg"

Jegyzetek
lehetővé teszi a dátum és a lefejt tej mennyiségének feltüntetését

"12_208_detail1_1.jpg"

Mérce
olvasható, jó látható mérce, 200 ml 

"12_208_detail2.jpg"

Tárolás
alkalmas a tej tárolására a hűtőben vagy fagyasztóban

"12_208_detail3.jpg"

1. A tejtároló zacskók használata:

A címke a leszívott tej megjelölésére szolgál. A zacskón található címkét a megtöltése előtt írja ki. A zacskót a nyílás felett található anyag letépésével / levágásával nyissa ki. Állítsa a zacskót álló helyzetbe. Figyelem! A zacskóba ne nyúljon a kezeivel és ne is fújjon bele, hogy megőrizze a steril környezetet. Öntse a tejet a nyitott zacskóba. Figyeljen arra, hogy ne haladja túl a maximális mennyiségt. A zacskó felső részéből nyomja ki a levegőt és zárja be.

Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

Lovi
5903407122083
11 Elemek
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.